Majoitus

Kap Verde on upea saarivaltio, jossa riittää tekemistä ja nähtävää kaikille iästä riippumatta. Sen vuoksi sinne matkustetaan paljon niin aikuisten kesken kuin lasten kanssakin. Kap Verdeltä löytyy paljon erilaista majoitusta. Matkustaja voi valita perinteisten hotellien, huoneistojen, bed and breakfast -paikkojen, matkustajakotien, loma-asuntojen, huviloiden, hostellien ja motellien joukosta. Näiden lisäksi Kap Verdeltä löytyy muun muassa lomakeskuksia, maatilamajoitusta, kotimajoitusta, lomakyliä, maalaistaloja ja japanilaisia budjettihotelleja. Majoitus valitaan sen perusteella, millaisella budjetilla ollaan liikkeellä ja onko mukana matkassa esimerkiksi lapsia.

Valitse helppo all inclusive

All inclusive sopii erinomaisesti kaikille niille matkustajille, jotka haluavat rentoutua täysin. All inclusivessa niin ruoat kuin juomat kuuluvat hintaan. Hotelleissa on yleensä useita ravintoloita ja baareja, joista voi hakea kaikkea haluamaansa aina silloin, kun huvittaa. All inclusivesta maksaessaan ei kuitenkaan haluaisi jättää yhtään ateriaa syömättä, joten silloin turistit yleensä pysyttelevät hotellialueella.

Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että all inclusive -hotelleista joutuu maksamaan yleensä enemmän kuin normaaleista hotelleista. Toisaalta näiden hotellien helppous viehättää. Loistavia all inclusive -hotelleja Kap Verdellä ovat Oasis Belorizonte ja Agua hotels Sal Vila Verde, jotka sijaitsevat Santa Mariassa. Jos taas haluaa matkata Beironaan, on valittavana Murdeira Village Resort, joka tarjoaa all inclusiven lisäksi upeat puitteet.

Edullista majoitusta Kap Verdellä

Kap Verdeltä löytyy myös paljon edullista majoitusta. Jos matkabudjetti yötä kohden on maksimissaan 50 euroa, voi silloinkin matkata esimerkiksi Sal Reissa sijaitsevaan Residential Salinas B&B:hen, Boa Venturan Residence A Paziin tai vaikka upeaan Hotel Bluebelliin, joka sijaitsee Ponta do Solissa. Kap Verdellä edullisuus ei tarkoita huonolaatuista majoitusta. Majoituksen hintataso on muutenkin edullinen esimerkiksi Eurooppaan verrattuna. Sen vuoksi Kap Verdellä voi saada hyvää majoitusta pieneen hintaan.

Se onkin yksi niistä seikoista, minkä vuoksi turistit palaavat saarelle kerta toisensa jälkeen. Valittavana on toki myös kalliita luksushotelleja, joista löytää kaiken tarvitsemansa. Jos kuitenkin perustasoinen majoitus yksityisine kylpyhuoneineen ja uima-altaineen riittää, voi silloin varata huoletta esimerkiksi kolmen tähden hotellin. Jos mielessä on jonkun erikoisen majoitusvaihtoehdon kokeileminen, on esimerkiksi maatilamajoitus hyvä idea.

Kap Verdellä maatalot sijaitsevat yleensä hieman kauempana kaupunkien keskustoista. Maataloista löytyy matkustajan käyttöön tarkoitettu yksityinen huone. Joskus kylpyhuoneen saattaa joutua jakamaan muiden mahdollisten matkailijoiden kanssa. Kap Verden suosituin maatilamajoitusta tarjoava paikka sijaitsee Lombo de Figueirassa. Se on nimeltään Biosfera Amor do dia. Huoneet ovat yksinkertaiseen tyyliin sisustettuja, eikä niissä ole paljon hienouksia. Huonehinta on kuitenkin noin 50 euron luokkaa yöltä, joten kyseessä ei ole kallis paikka.